Fă centuristo, marș cu fizicul tău d-acilea!

elena-udreaE o tanti prin târgul nost’, Bucale, care se crede Marea Vrăjitoare A Miezului. O văd de pe sticlă cum se vântură de colo-colo pe la tot felul de sindrofii și evenimente – ba se prinde în horă cu țăranii de la Clubul Tineretului PizDeList, ba dă o tură cu bicicleta (rupe-i-s-ar gazometrul!) pă la obiectivele turistice din Capitală, ba se linge cu Băsescu prin vreo parcare Dali, ba inaugurează o nouă pistă pă Aeroportul Băneasa… Și-n toate aventurile astea madama e însoțită de o puzderie de curnaliști (CTP, ia de-aici frate, că e gratis și la enormu’ meu talent îți livrez calambururi cu lopata, în chilu’ meu!) pe care-i plătește din banul public. Adică banu’ meu și banu’ tău, dobitocule, că nu i-a dat mă-sa de zestre tiparniță de bani și Isărescu patalama să bată monedă.

Fă baleno! Fă corcitură între Muma Pădurii și Tătânele Mlaștinilor! Fă botanisto! Dacă tu crezi că scoțăndu-ți țâțele alea obosite pă interval, noi ăștia, pulimea circumcisă și necircumcisă, n-o să-ți observăm firul de păr decolorat de la rădăcină, dacă tu crezi că arătându-ne mereu claviatura dă pian dă pept prin zâmbetele tele scremute (hai c-am dat-o-n iambi, băga-mi-aș!, sunt atât de talentat că-mi vine să fac dragoste cu mine însumi) o să ne lăsăm orbiți și n-o să-ți observăm dorința ucigătoare de parvenire și nu în cele din urmă, dacă tu crezi că dând din crupă o să ne iasă ochii din cap ca lu’ melcii ăia triști care-și târăsc pe străzile ude de ploaie coșciugele-n spinare (Bacovia my ass! ia de-acilea, bă tristule ciufulit!) și n-o să observăm că în realitate nu ești altceva decât păpușa gonflabilă a Dictatorului Șasiu (hm? sașiu, zici? taci imbecilule, te pui cu mine care scriu sudoku la ziar?), păi zău că deci nu-mi rămâne să-ți zic decât o vorbă: hai sictir, putoare! Marș la mă-ta în ogradă să pui mâna să faci și tu ceva util în viață – să dai de mâncare la păsăret, să legi un arac de vie, să aduni cocenii dă pă câmp, să-ți fierbi un ou moale în fiecare dimineață etc etc etc. Și uite, promit ca băiat senzațional de bun ce sunt (trebuie neapărat să-mi schimb oglinda, că asta-i a treia care se sparge pă ziua dă azi, băga-mi-aș!) că dacă ne lași în pace, n-o să te mai deranjez nici măcar c-o virgulă, fă malagambisto!

Advertisements

2 Responses to “Fă centuristo, marș cu fizicul tău d-acilea!”

  1. Morcovul din curul tău și paiul din ochiul maro al altuia « Victor Futacu Says:

    […] O tanti cu părul lins și creierul creț produce un căcat. Niște scatologi își scot lingurițele și pornesc în iureș la degustat. […]

  2. Udrea e virgină, iar Cocoș e gay? « Victor Futacu Says:

    […] de antreuri și voie bună, am avut o pioasă ceremonie de dezvelire a cărniței macre udrești în chiar primul post […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: