În ciorapi să ne mirosim sau în mafii să ne luptăm?

Președintele alba-neagra și totodată omul care funcționează pe pe principiul capsulelor de sifon interșanjabile ne-a arătat încă o dată că nu e adeptul jumătăților de măsură: Johannis e Omul Negru în spatele căruia se întinde lințoliul mafiot împotriva căruia, vezi bine, Cavalerul Alb Și Neprihănit a pornit Cruciada Dreptății Și Adevărului. Ce peisaj malefic, nu-i așa?, aflat în totală opoziție cu Croitoru său personal, care vine să se jertfească pe altarul Patriei în fruntea unei armate de fecioare neîncepute (Blaga, Berceanu, Udrea…) care nu numai că nu știu cum arată pula, dar nu cunosc nici măcar apa de la robinet, întrucât ele se îmbăiază doar în roua dimineții.

Când vezi ce preocupare înduioșătoare manifestă față de țărișoara asta, total dezinteresat și deasupra oricăror jocuri politicianiste, deasupra partidelor și a intereselor înguste, parcă-ți vine zău să te întrebi dacă deținătorul Adevărului Absolut Cu Limitator De Folosință n-o avea cumva ascunsă prin chiloți una bucată pizdă proprie și personală, că prea e mămos și prea îl fute grija.

Însă apropo  de mafii și de lupta sa necruțătoare împotriva sistemului, pentru că tot are memoria mai scurtă decât penisul unui colibri născut prematur din părinți luzări, am dori să-i reamintim onctuos onorabilului prezident al republicii că 1. drăguțul de el n-o fo’ teleportat amu în Rrromânia, ci ocupă diverse demnități publice încă din anul 1990 și 2. în timpul multiplelor sale mandate de ministru, primar și președinte a făcut oameni pe mulți dintre apropiații săi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: