Bă, se sculă proastă

Preşedintele Traian Băsescu a fost ieri-seară la o întâlnire cu societatea civilă la sediul Grupului pentru Dialog Social (GDS) şi a declarat că nu el a generat de-a lungul mandatului său prezidenţial un „scandal gratuit“ pe scena politică.

Nu, bineînțeles. El doar a așezat surcelele, a scăpărat amnarul și a suflat ușor, da’ știi?, ușooor din foale…

Întrebat de Rodica Culcer cum se va descurca cu o clasă politică ostilă, şeful statului a spus că se poate împăca cu ea în noaptea de marţi spre miercuri, dar asta ar însemna să facă un compromis şi să nu mai candideze la prezidenţiale.

Pentru că pentru Băsescu Președintele nu este o instituție, ci o persoană. De sex bărbătesc. Deci el are orgolii, face sau nu compromisuri, e prieten cu unii și dușman cu alții. Testosteron, băi tată, ce reguli, ce instituții, ce sisteme, mânca-mi-ați voi cariciu…

Băsescu a mai spus că a fost hotărât de la început să candideze din nou, chiar dacă nu se găsea un partid care
să-l susţină.

Nu mă-nnebuni, soro, adică nici nenea Stolojan nu era bolnăvior în 2004?

Despre alianţa PDL-PSD, Băsescu a spus că nu regretă că a făcut-o pentru că nu avea o altă posibilitate.

Să se noteze “a făcut-o”. Simt cum se întrupează Oracolul din Delphi în mine acu’ și văz aievea cum în campanie Ileana Costănțeana o să se lepede de mintenaș de ideea că ar avea ceva de a face cu această alianță. Nu el, ci “clasa politică” a pus la cale treaba, deși el le-a explicat că nu e în interesul poporului.

Dacă voi câştiga alegerile, voi consulta din nou partidele şi voi alege cea mai bună variantă. Rolul meu nu este să intru într-un joc de genul «să lăsăm un guvern interimar pe perioada campaniei electorale». Niciodată nu voi desemna un premier hotărât la Grivco.

Aici sunt în totalitate de acord cu El Prezidente. Un premier hotărât la Cireșica e mult mai bun și mai aromat, plus că face bine și la ficat.

Din Cotidianul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: