Pierdut sarcină. O declar nulă.

soareceÎntr-o țară cu toate oole numărate și aflate la locul potrivit, Umil Boc ar fi fost astăzi un nene de care n-ar mai fi auzit nici măcar prietenii, întrucât în calitatea sa curentă de Eject Prim-Ministru, ar fi fost prins până peste urechi cu oareșce treburi funcționărești pe la Guvern – dat cu aspiratorul, lustruit podelele, șters urmele, gen. Cum însă nu e cazul Rrromâniei (ce, știe cineva câte uouo are Năstase?), Pitica Portocalie are păreri, exprimă chestiuni și vorbește cuvinte pă gură, într-o încordare metempsihotică de transgres axiologic de la zero infinit spre nimic absolut (stați liniștiți la ecranele voastre, geniul vostru preferat nu a luat-o razna, i-am servit una’ mică lu’ Liiceanu, că cică îmi citește blogul). Nu mai departe de astăzi, Omul Care Era Să Moară În Direct (pe scurt, OCESMID) s-a bășit pă cale orală că

soluția logică din punct de vedere politic și constituțional este de a încredința partidului care are cele mai multe mandate în Parlament, adică PD-L, sarcina de a forma în jurul său un nou guvern

Când auzi frumusețe de frază ca asta, după ce alungi  cu un gest gândul că “bă, asta e nebun și e liber”, nu poți să nu-ți pui niște întrebări.

L-o fi mușcat musca țețe pe Păsări-Lăți-Lungilă și a dat la aghioase în ultimele două săptămâni? O fi fost plecat la pescuit în Deltă și n-a avut semnal la telefon? S-a manifestat abia acu’ șocul căzăturii de la Gheorghe și Prea Vinovatul a colapsat în urma traumei?

Că altfel nu se egzicstă să nu fi aflat și OCESMID că PD-L tocmai ce a fost însărcinat per-so-nal de Jucător cu treaba formării Guvernului și că exact în ziua în care Băsescu își prindea în cosițe cel de-al 58-lea liliac, PD-L-ul a pierdut sarcina în Parlament.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: