Pizdocefalii

Să ne înțelegem, îmi plac pizda curată și bine întreținută. Chiar mă gândesc uneori cu regret la băieții ăștia care împing nămolu’ la deal – să dai bunătate de manșon zemos pe un pufarin lutos… zău că nu înțeleg avantaju’. Mă rog, poate că explicația căutată de mii de ani la întrebarea “mamă, da’ nenea de ce preferă inelele maro?” e de fapt foarte simplă: curiștii nu sunt fătați când sunt aduși pe lume. Sunt căcați.

Dar nu asta vroiam să supun oprobriului public. Ci pe acei oameni (“pizdocefalii”) care în locul creierului au dezvoltat o pizdă mare. Acei oameni care nu raționează, ci reacționează. Cei care văd totul în alb sau negru, indiferent cine e albul sau negrul ăla.

Pizda nu gândește, ea simte. Deci omul pizdocefal nu procesează, eructează. El nu poate fi decât anti sau pro. Nu-i poți vorbi de yin și yang, de sfinți plini de păcate sau de păcătoși plini de sfințenie, pentru el discuția s-a oprit la “aha, deci ești cu…”. Ori vițăvercea.

Pizdocefalul are sertărașe frumos etichetate în care ordonează tot ce-l înconjoară. Și te privește cu ochii mari și umezi dacă nu știe de unde să te ia și unde să te pună.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: