Ridică-mi-o la cer

Întrebat ce sumă au investit contracandidaţii săi, Mircea Geoană şi Traian Băsescu, din estimările sale, Oprescu a precizat: “În jur de 50 de milioane de euro. Vorbesc pe cifrele pe care le am în faţă. A doua sesizare (în privinţa lui Traian Băsescu, n.r.)- nu ştiu, îmi închipui că e mult mai mare ca la PSD”. (Mediafax)

Sorine. Omule! Nene!!! Știi că tu și cu media, baba și kalasnikov-ul, nu? Pă bune dacă te-nțeleg dă ce insiști să te faci de kko în fața lu’ națiunea degrabă vărsătoare de voturi. În direcția opusă. Când tu ai în mine un prieten dă nădejde, adânc înfipt în măruntaiele treburilor.

Bine, știu că te roade la ficați că-i vezi pă Tiran și pă Prostănac cum aruncă cu lovelele de parcă n-ar mai fi mâine și că i-ai vrea sugușați pă motivul că n-ai și tu dă unde. Dar mă nene, fii Antenă și plătește atenție la cum stă treaba: în România anului 2008, care duduia din toate părțile și nu zărea criza nici măcar cu telescopul Hubble, toată piața de publicitate o fo’ în jurul a 540 milioane dă oiro (e niște băeți dă-i cheamă Initiative Media care scot de fro 10 ani o bucovă dă-i zice Media Fact Book). Bon, pe 2009 se estimează că piața o să scadă cu 35-38%, adicătelea că ajunge pă la 347 milioane și dacă te uiți și tu în jur sau îi întrebi pă băeții dă la Primărie cum mai e cu autorizațiile dă audor, o să ți se pară destul de optimistă estimarea asta. Io îi văz pă moguli lunar, închiși în turnurile lor dă sticlă și crede-mă, sunt destul de triști și trași la față, așa că io zic că ne ducem undeva spre minus 50%.

Deci mă-nțelegi, e practic imposibil ca într-o lună, Gioală și Bășinescu să cheltuie bănetu’ dă care vorbești mata. Io ți-am zis dă la început, doctore: limitează-te la ce cunoști în campanie, nu te arunca la disperare la picioarele adversarilor. Atacă-i cu sistemu’ medical, cu politicianismele, cu independeța ta vădită, dă-o pă șușanale dă băiat adevărat ce ești, ia-i la gros la miștocăreală, da’ nu mai veni nene cu tiribombe d-astea.

Te pupă tata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: