Calendele românești

După ce au plâns cu lacrimi de crocodil că Băsescu ocolește cu dizgrație confruntările și dezbaterile cu contracandidații (deși, fie-mi iertată cruzimea, ce dreak i-a împiedicat pă ăștia să se confrunte între ei?), în ultimele zile merge în picioarele goale vorba că Băsescu, Geoană și Antonescu s-au invitat reciproc la niște dezbateri. Motiv pentru care băeții și-au făcut un share calendar pă Google, iar FU-TA-CU, unicul, irepetabilul și irecuperabilul FU-TA-CU, doar cu o șurubelniță, un picamer și multă răbdare a  reușit să pătrundă în agregat și să facă o poză propunerilor pe care și le-au trimis Cei Trei Grei.

calendaȘtiu că pentru fanii vorbelor goale peisajul nu se arată prea încântător, dar vorba judecătoarei care i-a dat unui tip 25 ani dă pârnaie pentru tentativă de furt intelectual (i-a despicat capul cu o cazma celui mai bun prieten al său și a fost prins tocmai când încerca să-i extragă niște neuroni cu lingurința), “intenția contează”.

Promit să vă țin la curent. Frankensteinilor!

Advertisements

One Response to “Calendele românești”

  1. BĂS(ANTON)ESCU « Victor Futacu Says:

    […] Rnea? Aaa, da, și cică pă Remus Cernea nu l-au primit la Întâlnirea Celor Trei Grei, deși omul a venit atât de pe neinvitatelea încât n-a mai găsit loc în avion decât în […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: