Vadim și Băsescu fac Alianța “România Moare”

Președintele Corneliu Vadim Tudor a vizitat astăzi Palatul Cotroceni, împreună cu tot salonul său, pentru a lua un contact ferm și net cu ceea ce i se cuvine de fapt și de drept: domeniul prezidențial (pentru o perioadă limitată de timp, .preș costă doar 10 euro / mandat!). Rămas în admirația unui manuscris olograf al lui Ioan Neculce, Pivnicer al Palatului între anii 1910-1911, redactat cu pana înmuiată în Fetească Neagră de Odobești, Vadim s-a desprins de grup și a rătăcit pentru câteva minute prin coridoarele tenebroase ale politicii la cel mai înalt nivel. Tocmai când primii fiori ai panicii că s-a rătăcit iremediabil îi dădeau ghes, după primul colț la stânga, Vadim se ciocni de Traian. Băsescu Traian.

O păsărică (nu, nu Elena Udrea) aflată pe pervazul unei ferestre din apropiere mi-a făcut un mic rezumat al neașteptatei întâlniri dintre cei doi: Traian i-a cerut sprijinul pentru turul doi, dar pnv, să nu afle animalul său de casă, poporul. Vadim a zis “canci”, că cică să se ducă mai bine Traian la prietenii lui, ungurii. Traian, care se grăbea vădit, i-a retezat-o scurt și i-a adus aminte că fără înțelegerea pe care PRM și PD-L au făcut-o în Consiliul Local București, nu doar PRM-ul o să moară, dar – și aici citez exact – “nici gura ta și nici gura lu’ familia ta n-o să mănâncă nimic”. Vadim a rămas câteva momente fără replică, apoi s-a grăbit să-l asigure pe Traian de sprijinul său total și necondiționat, spunând că o să-și mobilizeze tot partidul și toți simpatizanții să-l voteze în turul 2. A avut totuși o mică cerință, în cazul în care Traian va ajunge Președinte: inaugurarea Stadionului Național din București să se facă în 2011 (“sau când o fi”) cu o execuție publică a mogulilor Vântu, Voiculescu, Patriciu, Sârbu, Păunescu și încă “vreo doi-trei care mă inervează la creieri”.

Traian a promis că se gândește și s-a cărat printr-o ușă secretă ascunsă de tapiseria “O noapte în Bamboo”, realizată de de un artist-țesător din Republica Moldova la solicitarea Elenei Băsescu, cea care s-a ocupat de dizainul interior al Palatului Cotroceni. Vadim și-a regăsit grupul de susținători și prieteni, apoi cu toții s-au îmbarcat în dubele cu care veniseră și au plecat veseli să vadă filmul “2012”.

Advertisements

2 Responses to “Vadim și Băsescu fac Alianța “România Moare””

  1. Andi Says:

    Meriti un comentariu elaborat si fantast, insa, la ora asta, sper ca iti ajunge un sincer si calduros”te pup, @futacu!” 🙂
    Very, very haios….deep shit….si alte superlative 🙂

  2. Futacu Says:

    ce să zic amu… emoția mă gâtuie și are mâinile reci… așa că o să-l citez pă artistu’ meu preferat, johnny holiday: “oui, oui, gimme more!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: