Valentin Stan e însurat?

Mai mult pipăl a ajuns via goagăl pe aceste tărâmuri magice mustind de talent și voie bună, punându-le americanilor întrebarea din titlu.

După consultări amănunțite ale arhivelor NATI, CCCP, KIA și MOȘSAD, Futacul vostru unic și incomensurabil este în măsură să ofere tuturor celor interesați un răspuns definitiv la această întrebare mistuitoare: da, Valentin Stan e însurat. Și nu cu laptopul, așa cum ar părea la prima și deci imbecila vedere, ci cu o femeie.

Femeia care i-a cucerit de mai bine de douăj dă ani inima vajnicului domn Stan și cu care acesta a întemeiat o preafericită familie se numește Atropa Belladonna.

Advertisements

One Response to “Valentin Stan e însurat?”

  1. Toma Credinciosul Says:

    Jidano-tziganul asta de Victor Ciutacu/Futacu s-a comportat ca un sobolan. A crezut ca se scufunda barca lui Voiculescu si a dat fuga la Ghita-porcul sa linga praful de pe toba Pontacului-plagiator-tradator si a Bashinosului. Si ce a realizat? I-au dat si lui o amarata de emisiune la RoTV ca sa nu moara de foame. A pierdut postul de redactor sef adj. la Jurnalul National si de director de programe la Antena 2, ca un bou. Bravo Ciutacule/Futacule!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: