Cum să împrospătezi în mod plăcut atmosfera oricărui spațiu

Un grup de savanți belgieni, dezamăgit de faptul că lupta împotriva pedofiliei s-a înăsprit chiar și în țări prunifere și nevoit din această pricină să înlocuiască futtingul cu labbingul și-a concentrat atenția și geniul inventiv asupra rezultatului freneticei activități manuale la care a trebuit să se dedea. Nemulțumiți de aspectul general al zăcămintelor de lapți obținute din finul joc de încheietură, prin teste îndelungate și prelungite mult în noapte, labermanii belgieni au descoperit un produs care schimbă total gustul și mirosul spermei. Realizat dintr-o combinație unică și secretă de plante naturale, produsul a fost denumit Sweet Release și se prezintă sub forma unor pastile care, pe lângă funcția primară amintită, au și proprietăți antibacteriene, reduc colesterolul și cresc imunitatea generală a organismului.

Pastilele se administrează pe cale orală, dimineața și seara, un anumit număr de zile, în funcție de efectul care se dorește a fi obținut. Pentru început, produsul se poate comanda în câteva arome clasice (măr, vanilie, scorțișoară, ananas etc), dar savanții belgieni, mari degustători de buciate mioritice, au promis pe viitor și arome precum sarmale cu afumătură, tochitură, ciorbă de burtă sau ardei umpluți.

Sweet Release înlocuiește cu succes potpuriurile, bețișoarele parfurmate sau orice alt dispozitiv de aromatizare. Se poate renunța fără probleme chiar și la binecunoscuții brăduți de mașină. Mai mult, produsul poate fi de un real ajutor și bărbaților singuri și pofticioși. O execuție sumară umple întreaga încăpere cu un miros deosebit de ciorbiță, ca la mama acasă. Chiar și gospodinele pot primi o mână de ajutor: de ce să fierbi sarmale o zi întreagă, când poți obține în maxim 2 minute aceleași efecte?

De acest produs s-au arătat deja extrem de interesate câteva regii locale de transport în comun, pe motivul că oricum controlorii au timp morți între stații. Iar Metrorex București este în așteptarea unui prim lot, pe care intenționează să-l distribuie gratuit exchibiționiștilor plasați strategic în stațiile de metrou.

Sweet Release poate fi un minunat cadou de Crăciun și se poate comanda (pe bune!) chiar de aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: