Scrisoarea lui Funar către Țară

Români!
Cercurile mondiale maghiare, masonice, jidovești și de orientări sexuale nefirești au depășit orice limită! Nu le ajunge cât au jefuit, furat și tâlhărit acest Popor care a stat de pavăză la porțile Apusului ca ei să poată huzuri, nu ajunge că de atâția ani ne batjocoresc femeile care au ajuns să se prostitueze pe câțiva euro prin parcările și lupanarele lor împutrezite în păcat, nu ajunge că ne batjocoresc bărbații care în loc să fută buha pe lângă familiile lor și să consume băuturi tradiționale Românești, își scuipă plămânii muncind munci pe care niciun occidental nu le vrea, nu ajunge că ne-au furat aurul munților noștri care noi încă de pe vremea lui Burebista, când ei nici măcar nu existau pe Pământ, îl extrăgeam și făceam cu el podoabe cu modele dacicice și nu numai, acum ei vor să-și bată joc și de singurul lucru care ne-a rămas neîntinat și virgin: voința Poporului!!

Români!
Mă uit ca olteanul la girafă la cele ce se petrec zilele acestea în Țară, care vă reamintesc, nu este a mea și nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor urmașilor urmașilor (nota mea către mine însumi: “băi , ia stai puțin, cum adică “urmaș”? la fel ca “pălmaș”, sau cum? dacă e o provocare cuvântul ăsta? mai bine schimb dracului”) viitorilor viitorilor viitorilor Români!! Președintele de drept și de fapt al României este Vadim Tudor, ales încă din primul tur de scrutin cu peste 14 milioane de voturi din Țară și circa alte 2 milioane de voturi ale românilor din afara Țării!!! Aceasta a fost adevărata voință a poporului și trebuie să știe fiecare Român că dacă cercurile muiste din exterior nu interveneau, astăzi mă adresam Vouă în calitate de Prim-Ministru și începeam deja scoaterea Țării din criza pe care tot ei, căcații de straini împreună cu hienele de bozgori ne-au adus-o!!!!

Români!
Ce se încearcă în aceste zile nu este decât o jalnică beție cu apă de baltă! Nu doar Băsescu și PDLUL a furat, toți au furat, începând cu PSDUL, PNLUL, formațiunea teroristă UDMRUL și cu tot restul formațiunilor!! Dovezile noastre sunt categorice, zdrobitoare și fără putință de tăgadă: lui Vadim i s-a arătat într-un vis pe care-l visa când era treaz însuși Călugărul Vasile care i-a povestit de-a fir a păr toată tărășenia cum i s-au furat cele 17 milioane de voturi. Avem înregistrat pe casetă tot, dar din păcate Dan Diaconescu Direct a trădat cauza și s-a alăturat piratului. Pentru toți cei interesați organizăm vizionări la sediul central al PRMULUI, în fiecare zi cu excepția sfintei zile de duminică, la orele 8 și 18. Filmul durează aproape 8 ore, fără pauză, deci toți doritorii sunt rugați să-și aducă plosca, ceva de-ale guri și ceva de băut nealcoolic. Intrarea liberă, în schimbul cotizației pe 2010 și a unei taxe modice de 25 lei pentru scaun.

Români!
Să le arătăm tuturor, Europei, Americii, Australiei, Chinei și Polului Nord că suntem un Popor cu coloana infinitului dreaptă! Să ne alăturăm PRMULUI într-un glas și să cerem la UE, la ONU și la NATO:

  1. anularea alegerilor din 22 noiembrie și 6 decembrie
  2. dizolvarea Camerei Deputaților, Senatului și a Casei Poporului
  3. instaurarea ca Domnitor al României a lui Vadim I-ul și astfel, instaurarea dinastiei Tudorilor în România
  4. declararea războiului împotriva Ungariei
  5. la punctul acesta încă mă mai gândesc

Așa să ne ajute Dumnezeu și nu în ultimul rând, egy őszinte szopást magyar!

Al vostru întru eternitatea și dăinuirea veșnică a Românilor,
Gheorghiță Funar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: