Caseta cu Geoană. Nu, nu e cu Mircea

Celebra soacră a lui Mircea Geoană are o slăbiciune. Nu, nu dulciurile, alcoolul sau gătitul în pielea goală. Ci nepoții. Așa că acum vreo 10-12 a comandat unui celebru manufacturier din Italia o casetă de bijuterii pe care să fie importalizați cei doi “îngerași”, Ana-Maria și Alexandru.

Acum câteva zile dna Costea a dus obiectul la un meșter de pe Lipscani. Se stricase încuietoarea. Cum-necum, o echipă de paparații a tras-o în poză și pe ea și pe casetă, apoi l-au tras de limbă pe meșter să afle povestea. Au simțit imediat că au pus mâna pe o poveste tare, așa că au dat fuga imediat cu pozele la sediul de campanie al lui Băsescu și au insistat că trebuie neapărat să se vadă cu el pentru că “avem o casetă compromițătoare cu Geoană”.

Au reușit să intre la Băsescu abia a doua zi. I-au arătat pozele, în toată splendoarea lor. Traian s-a albit la față și-a început să se bâlbâie. “Dacă ieșiți cu asta în presă, vă belesc cu mâna mea”. Paparații l-au privit în străfundul ochilor și au văzut acolo o fiară care nu știe de glumă. “Dar de ce?” – și-a luat inima în dinți unul dintre paparații. “Pentru că și eu am iubit trandafirii”.

Și-am încălecat pe-o ea și v-am spus povestea-așea.

Advertisements

2 Responses to “Caseta cu Geoană. Nu, nu e cu Mircea”

  1. blogurim Says:

    asta a lalait astazi zoso pe twitter?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: