Președintele din umbră

După modelul anglo-saxon, care a creat cu foarte mult timp în urmă instituția așa-numită a “Guvernului din umbră“, Mircea Geoană a anunțat astăzi că intenționează să se declare, imediat după depunerea jurământului în Parlament de către Traian Băsescu, “Președintele din umbră” al României.

“Voi fi cel care îi voi urmări Președintelui României orice mișcare, orice gest, orice cuvânt și orice tăcere semnificativă. Și voi interveni în spațiul public ori de câte ori Domnia-Sa va călca pe bec, pentru a le arăta Românilor cum ar fi trebuit să procedeze un Președinte adevărat, dacă nu ar fi fost furat cu arbitrii. Cred cu tărie că rolul de Președinte din umbră mi se potrivește ca o mănușă. Mihaela, dragostea mea, am reușit!”, a declarat Mircea Geoană reprezentanților Aberant Media absenți pe caz de cufureală de la eveniment.

Deci dacă îl observați tipul din imaginea de mai jos marcându-l om la om pe Băsescu, nu vă panicați și nu sunați la 112. E Geoană și e inofensiv.

Advertisements

One Response to “Președintele din umbră”

  1. Planul real era “picarea Guvernului”. Planul carrefour a fost “trecerea Guvernului”. « Victor Futacu Says:

    […] Președinte Din Umbră Al României ne-a explicat, cu binecunoscuta-i agerime, că votul celor 36 de parlamentari de la PSD și PNL […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: