Planul real era “picarea Guvernului”. Planul carrefour a fost “trecerea Guvernului”.

Domnul Președinte Din Umbră Al României ne-a explicat, cu binecunoscuta-i agerime, că votul celor 36 de parlamentari de la PSD și PNL care au confundat bila neagră cu cea albă cu ocazia trecerii ca gâsca prin apă a Guvernului Boc prin Parlament,  se explică printr-o ieftinăciune de intoxicare legată de presupusa  intenție a lui Traian Caplucescu de a declanșa alegeri anticipate. Și că respectivii parlamentari, firi sensibile, spărioase și degrabă vărsătoare de voturi s-au grăbit să-și ia asigurări că în 2010 vor avea cartea de muncă tot la Casa Popoului (notă pentru Sorin Oprescu: să-i rupem pe moldoveni cu Copoul lor, că ai văzut și tu cum votează! Facem Dealul Popoului la București și le luăm fața! Gândește-te că, bine marketat, locul ar atrage hoarde de turiști cu buci fremătătoare și buzunare foșnitoare). Ce n-a reușit să ne explice Mister “Mircea, fă-te că câștigi” e motivul pentru care ar fi apelat Desțelenitul la tactici de-astea de gherilă când i-ar fi fost mult mai simplu să fure direct la numărătoarea voturilor. Că vorba aia, când furi sute de mii de voturi (pe-doveditelea-cu-camioane-de-probe!) și o dată cu ele, tiara de Președinte Adevăratului-Câștigător-Al-Alegerilor, n-o să te împiedici în câteva zeci de voturi ca să-ți treci un ne-umil și ne-obedient Guvern prin Parlament, nu?

Felix, poate vorbești cu băieții s-o puneți de-o campanie-replică la “322 – The number of the Beast”. Acum ar putea fi ceva în genul “36 – The number of the Christ”. Ă?

Advertisements

One Response to “Planul real era “picarea Guvernului”. Planul carrefour a fost “trecerea Guvernului”.”

  1. Decât fripturist, mai bine securist « Victor Futacu Says:

    […] fosă septică sau ceva? Că tot ținea morțiș conu’ Prigoană s-o pună dă un Mall în Dealul Popoului să are și Adriana unde-și proba rochiile dă […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: