Prigonesc, deci exist

Sursele futăcești, grupate de jur împrejurul Psst Media și infiltrate în toate colțurile și rotunjimile care contează, ne-au raportat oareșce perturbații ivite în prea-fericita familie politică Prigoană.

Mustăciosul de Senior ar avea cică niște idei mărețe (concretizate, băi nene, chiar într-un proiect de lege, deci nu-i di șagă) de a muta Parlamentul ce va să fie mai mic și unicameral într-o clădire de “Pe Dâmbovița în jos / Pe un mal frumos”, care ar fi urmat să fie sediul Bibliotecii Naționale. Iar “A Doua Clădire Din Lume După Pentagon” – pe numele mic Casa Poporului – să se transforme într-un (Ceaușescu iartă-ne!) mall.

“Ba pe-al mă-tii!” – striga Imberbul de Junior. “Nu vrei decât să-mi fuți mie proiectul politic de reformare a clasei politice al cărui cel mai de seamă hector sunt chiar eu, după desigur Băseasca ‘a mică. Suntem în secolu’ douășunu’, băi tătică, cu feisbuc, cu haicinci, cu tuităr, cu aifoane, cu scaip și alte nebunii de care n-am timp acu’ să-ți explici-plici. Ce căcat avem nevoie de o clădire pentru Parlament, când foarte bine poa’ să stea fiecare la cășile lui, între sânii confortabili ale propriei familii, să-și facă cont pe feisbuc, să voteze pe tuităr și să țină legătura prin scaip? Ă? Tu-z dai seama cât economisește Țara? Tu-z dai seama că Rosal Electronics are șansa să ofere platforma logistică ca toate acestea să devină realitate? Tu-z dai seama cât o să ne iubește Poporu’ ăsta mesianic de dobitoci pen’ că punem cu botu’ pe labele din spate Parlamentu’? Avem o șansă istorică, bă, și tu vrei s-o fuți cu mall-urile pulii, de parcă am fi vreo țară africană care n-a văzut fructe decât în copaci și femei decât în peșteri. Ce căcat, pot să ies cu fotomodela lu’ Syda la o cafea la Harrod’s sau în orice alt mall de pe planeta asta, ba chiar mai bine pe acolo, că nu ne hăituesc paparații ăștia fomiști din țară și mai putem să facem și noi o combinație, două, în liniște”. Așa grăit-a Vitezomanu’ lu’ tata Prigoană.

Vă țin la 220V.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: