Cu țâțe mari nu se moare de sete

Un club de noapte din Singapore oferă băutură gratis femeilor, în funcţie de mărimea sutienului. Serile “Umple-mi sutienul” sunt ultimul răcnet din clubul OverEasy, iar posterele campaniei proclamă sus și tare “Șpriț pentru Țâț”. (sursa, preluată ad libitum de Libertatea)

O asemenea știre nu putea trece neluată în ștangă pe radarele futăcești, așa că am gogălit nițel, am găsit clubul cu pricina și l-am sunat pă manageru’ Lee Ka Sheen pentru oareșce detalii. Campania cică are un succes monstru, i-au crescut vânzările în tavan. Nu, nu de la asiatice (până acum doar vreo două-trei au avut dotări pertinente pentru mucificare), ci de la familiile europene stabilite în Singapore. Comunitatea britiș are se pare niște lăptărese care folosesc un fel de roabe ca să-și scoată piepții în lume, iar briții lor beau până cad sub masă. A avut multe cereri și de la bărbați, dar nu a putut să onoreze decât patru, pentru că numai aceștia purtau sutien. Niciunul dintre ei nu era Meatloaf. A dat de băut și la două românce, dar Lee zice că nu crede că mai acceptă români în club, că fetele alea i-au îmbătat pulbere pe localnicii cu care veniseră și s-au roit cu portofelele și cheile lor de la mașină. Tot Lee zice că mai are câteva idei pe care vrea să le pună în aplicare în perioada imediat următoare, dar cică nu vrea să le divulge că el nu e idiot să dea idei pe gratis altora. Oricum, ca un hint pentru cititorii Futactului care se vor nimeri prin Singapore, campaniile viitoare OverEasy vor implica, pe rând sau în diverse combinații, aproape toate părțile corpului. Lee: “Să aibă toată lumea o șansă”.

Bun, deci dacă aveți drum prin Singapore, iată datele de contact: OverEasy, 1 Fullerton Road, 401-06 One Fullerton, Singapore, Tel: +65 6423 0701.

Să beți o țâță și-n cinstea Futacului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: