De la Cahul la Kabul, cu teleguța

La plecarea într-o vizită podudefloricească în Republica Moldova, Președintele-Care-Ne-Iubește-De-Ne-Ustură-Cururile a avut o mică ezitare energetică(*) și a declarat că, printre altele, cu ocazia prilejului menționat va inaugura și recent deschisul Consulat Român de la Kabul.

Bine, că Republica Moldova s-a unit peneve și intempestiv cu Afganistanul nu-i cine știe ce mare chestie geostrategică, ținând cont cum învârte ChelBoss-ul axele printre dește ca pe mătănii. Dar ce te faci naibii dacă ne trezim pe frontiera de est cu jde mii de talibani care și-au scos permise de mic trafic? Că ar aduce opium în țară nici nu-i așa mare bai, tot avem o șleahtă de consumatori care ne conduc și numa’ bine, mai face și Țara economie pă prafurile astea. Da’ ce te faci cu armele, nene? Păi îți închipui în jalea de trafic din România ce măcel ar fi? Cum îi ia unu’ fața talibanului, hop și ăla cu bazooka, să tranșeze problema. Cum i se pare lu’ taibanu’ că-l incomodezi în trafic, bum!, cu rachetele pă tine. I-ai dat flash-uri pă autostradă, cheamă escadronul de bombardiere să-l ajute. O să renunțe Popoul Poporul Iubit să mai meargă cu mașina și de-aci până la talibanizarea țării n-o să mai fie decât câțiva pași.

Ori noi în ultimii 20 de ani abia ce am reușit să manelizăm Țara. Și ar fi păcat să cedăm atât de ușor cea mai mare victorie a Revoluției din 1989.

(*) Cuuum? Dar Aliodor ce păzea, de ce îl plătim băi nene din bănetul public? Apăi află stimabile că în timp ce Marele Șmenf muncea la oralul declarațiilor, Aliodor o pipăia cu aura sa energetică pe o tânără vameșiță. Fata era cât pe ce să orgasmeze în public și cine știe, poate chiar să facă un ou, dar noroc că un SPP-ist aflat prin preajmă i-a dat un ghiont lui Aliodor și a întrerupt brusc jetul energoerotic.
Advertisements

One Response to “De la Cahul la Kabul, cu teleguța”

  1. Tweets that mention De la Cahul la Kabul, cu teleguța « Victor Futacu -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Marius Iulian, Victor Futacu. Victor Futacu said: De la Cahul la Kabul, cu teleguța: http://wp.me/pFnur-uE […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: