Dan Diaconescu era să moară. De ciudă.

Și anume când a citit în cotidianul CanCan de astăzi această monstră de jurnalism pur și dur:

Fiica lui Fane Spoitoru, în război cu nepoții lui Nicu Gheară

Sâmbătă spre duminică, în clubul Bamboo, doi băieți bine ancorați în cercurile mondene ale Capitalei și-au serbat ziua cu mare fast. Ce a ieșit? Un scandal zdravăn între cele două grupuri.

Primul personaj este Giani, al cărui tată, un fost colonel de miliție, îl proteja pe vremuri pe celebrul Nicu Gheară. Așadar, Giani și-a invitat sâmbătă noapte prietenii, printre care Darius Gheară, Gică Gheară, Oana Roman și Ion Boschet, la o mare distracție într-unul dintre cele mai de fițe cluburi de noapte din Capitală. Din păcate pentru orgoliul lui, la o masă alăturată, un puști, poreclit Neamțu’, fiul unui multimilionar român, își aniversa și el cei 18 ani tocmai împliniți. La masa acestuia se aflau alți invitați de prestigiu, cum ar fi Natalia Mateuț, Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, cu iubitul ei, Rustem, prietena ei cea mai bună, Mihaela, fiica de suflet a lui Nuțu Cămătaru și mulți alții. “Neamțu'” nu s-a uitat la bani, aruncând cu zecile de mii de euro pe șampanie, ajungând la o notă finală de aproape 50.000 de euro, spre stupefacția celuilalt sărbătorit, Giani, care, deși avea și el invitați pe măsură, obișnuiți cu petrecerile la nivel de multe sute de euro, a fost rănit în trufia sa, neavând forța “Neamțului”.

După mai multe priviri aruncate ca niște săgeți spre masa lui “Neamțu'” și ai lui, Claudia, fiica lui Spoitoru, și-a ieșit din pepeni și, observând în cealaltă gașcă o fată cu care avea ceva de împărțit, după o dispută mai veche, s-a aruncat asupra ei cu un pahar de șampanie, stropindu-i din greșeală pe toți ceilalți. Victima Claudiei nu a stat pe gânduri și, ca orice fată care se respectă dând pe loc replica, s-a dus și ea către masa lui “Neamțu'”, stropindu-l pe acesta tot cu șampanie și aruncând cu paharul după el. Pardoseala clubului era inundată cu șampanie cam 10 cm, dacă ținem cont că s-au consumat aproximativ 100 de sticle de șampanie, conform surselor.

La scurt timp, cei doi sărbătoriți și-au propus să întindă “distracția” și, printre multe invective și amenințări, au declanșat, conform martorilor oculari, un scandal care era să degenereze într-o nenorocire. După o scurtă înfruntare cu Giani și ai lui, “Neamțu'” a plecat la masă, revenind după câteva minute, aruncând de data asta cu apă spre cei de la masa lui Giani. La un moment dat, Darius, nepotul lui Nicu Gheară, a scos un briceag și i-a spus lui “Neamțu'” că-i taie mâinile și i le leagă de gât. Norocul ambelor “tabere” a fost bodyguardul Aliuță, cel care l-a apărat cu propriul corp pe “Neamțu'”, spunându-le lui Giani și lui Gică Gheară, care se repezise la protejatul lui cu șișu, că “mai bine mă tăiați pe mine decât pe el”. Toată această răfuială a luat sfârșit după ce bodyguarzii s-au pus tampon între cele două grupuri recalcitrante, aplanând astfel ceea ce urma să devină o luptă pe viață și pe moarte.

Futacul e mai relacsat, deși pe alocuri m-a încercat și pe mine crunt invidia: “invitați de prestigiu”, “notă finală de aproape 50.000 de euro”, “obișnuiți cu petrecerile la nivel de multe sute de euro”, “a fost rănit în trufia sa”, privirea poncișă a fiicei lui Fane Spoitoru (că altfel cum s-ar explica faptul că deși fata stătea la masa lui Neamțu’, arunca priviri “ca niște săgeți” tot spre masa lui Neamțu’?), “s-a aruncat asupra ei cu un pahar de șampanie”, “ca orice fată care se respectă dând pe loc replica”, “pardoseala clubului era inundată cu șampanie cam 10 cm”, “bodyguardul Aliuță”, “bodyguarzii s-au pus tampon” și deloc în ultimul rând, “Oana Roman”.

Deci se poate, bă! Care e dobitocul care zicea că presa scrisă e pe moarte?

Advertisements

3 Responses to “Dan Diaconescu era să moară. De ciudă.”

 1. Ionut Says:

  Cu asa articole iesim din criza … dar tot articolul pare a fi publicitate! Cine-s astia? Abia ne obisnuisem cu Poponet si Patrascu! :))

  • Futacu Says:

   nu că ieșim, devenim ‘a mai tare nație care se egzistă, o să batem la americani ca la fasole.

   păi nu ai văzut cine sunt ăștia? niște prestigioși, na.

 2. cancan: debaraua cu şampanie - aciddu: Da, dar nu chiar acum. Says:

  […] futacu (io chiar am crezut că citatul ăla e la mişto!), o genială estimare a suprafeţei clubului […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: