Senatorul mucilor

Îl știți pe băiatul ăla simpatic și ușor rârâit care se dă cool doar pentru că știe să deschidă un calculator, nu? Exact, unul dintre mogulii ăia răi care umblă cu niște pudeli în lesă pe care-i asmute pă interes (“Băsescu – șou pă el!”) via niște antene intacte cu care desigur, el nu mai are nici o trebușoară, că le-a lăsat moștenire Famigliei. Da, el, Felix Turnătoru, pe numele de scenă “senatorul Dan Voiculescu“.

E, tocmai ce l-a făcut muci Curtea de Apel București, prin respingerea contestației la decizia CNSAS din 2006 prin care această instituție stabilea că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea sub numele de cod Felix. De ce a durat procesul atât de mult, vă întrebați? A, păi pentru că Dănuț SRL, știindu-se cu conștiința curată ca lacrima, și-a dorit neostoit o sentință rapidă care să-i repereze onoarea de nea pătată.

Sunt cu sufletul la gură: oare Felix o să se țină de cuvânt și o să demisioneze din Senatul României pentru a se retrage definitiv din viața politică, așa cum a promis?

Advertisements

One Response to “Senatorul mucilor”

  1. radujohn (@verificarecredi) Says:

    E prea cald scaunul in Senat ca sa faca el asa ceva … oricat ai incerca sa ii educi , tot dau cu mucii in ciorba … asta este 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: