Mai ușor cu piarul pe scări


Dacă aveți amabilitatea și plăcerea să preluați acest mic comunicat al nostru, vă vom râmâne profund îndatorați. Mihaela vă citește și vă apreciază nespus, nici nu-și imaginează să-și înceapă ziua fără să soarbă  nectarul cuvintelor dumneavoastră, atât de meșteșugit combinate încât să comunice magnific superbele idei pe care le exprimați cu atâta talent. În cazul în care vă manifestați intenția fermă, Mihaela vă oferă un interviu în exclusivitate și în premieră mondială despre o acțiune fantastică pe care o are în pregătire, ocazie cu care veți primi poze absolut unice realizate de marii artiști fotografici contemporani în care apare în ipostaze îndrăznețe și foarte creative, precum și ultimele sale două cărți, cu autografele aferente pe pagina de gardă.

Mihaela Rădulescu: Am scris un scenariu de film

Mihaela Rădulescu a scris un scenariu de film pe care îl vede ca serial de televiziune cu 100-120 de episoade, care însă poate fi cu ușurință transformat într-un lungmetraj care să bată Avatar la lungime, ori chiar într-un roman-fluviu sud-american.

“Eu doar mi-am folosit calitățile unice și nesperate cu care m-au înzestrat natura și părinții mei, cărora le mulțumesc și pe această cale. Rămâne strict la alegerea finanțatorului pe care îl voi alege printr-un reality-show ce va face cu scenariul”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Scenariul se vrea un fel de comedie romantică, deoarece, spune Mihaela Rădulescu “am un simț al umorului extrem de dezvoltat și ar fi păcat ca el să nu rămână posterității, la care se adaugă și un romantism incurabil”. Mihaela nu a vrut să divulge subiectul scenariului, menționând doar că “e vorba de episoade din viața unei femei pe care, coincidență, o cheamă ca pe mine, deși nu e vorba de mine personal, dar publicul se poate aștepta la câteva surprize senzaționale o dată ce această capodoperă va vedea lumina ecranului, televizorului sau tiparului”. (nota speculativă a Futacului: Elan o are mică? juniorul de Bănică e hermafrodit? Oțil suferă de ejaculare precoce?)

Mihaela Rădulescu este cel mai cunoscut om de televiziune din Europa de Sud-Est, având o experiență de peste 10 ani în realizarea unor emisiuni de mare audiență, înaltă ținută profesională și calitate extra spre incomensurabil, scrise, produse, regizate și prezentate de ea însăși. Este autoarea a două cărți care au spart topurile de carte din România și au umilit marii autori clasici și contemporani prin vânzările fabuloase pe care le-au realizat. A regizat mai multe videoclipuri ale unor artiști consacrați care au fost difuzate în draci pe posturile de specialitate și este autoarea documentarului de largă apreciere locală și internațională “Delta Dunării văzută din șalupa lui Sorin Ovidiu Vântu”.

Din 2009 Mihaela Rădulescu și-a stabilit reședința la Monaco, unde este vecină cu mai multe staruri internaționale. În prezent este implicată într-o pasională poveste de dragoste cu omul de televiziune matinală Dani Oțil.

Echipa Mihaela Rădulescu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: