Norica nicio laie

Până să-și pună ambițul cu construcția României bunului-simț, Profu’ de Istorii picante care discursizează la liber pe orice temă dată, ar fi trebuit să pună mâna pe lopată să împartă bun-simț în propriul partid, mai abitir decât împart drumarii sarea pe drumurile publice iarna. Nu de alta, dar când ții sub acoperiș (și nu oricum, ci pe funcții grase) maimuțe grobiene precum Orban, Chiuariu, Fenechiu ori Nicolai parcă e destul de greu să-i stăvilești lui nea Gicu Votantu un sincer “du-te bă în pulă cu bunul tău simț cu tot”.

După vorbă, după port, probabil Șefa Organizației Matroanelor din PNL, Norica Nicolai a defecat zilele acestea ideea unui guvern din umbră al Patriciului Național Liberal de concepție proprie și personală. Pentru că guvernul din umbră Nicolai nu-și propune să amendeze acțiunile și politicile guvernului ghidonat de cascadorul râsu-plânsului, Emil Boc, așa cum au sinapsat că ar trebui să fie rațiunea unei astfel de formule proștii ăia de englezi care au inventat democrația parlamentară. Nu nene, în viziunea niciolaistă, guvernul din umbră trebuie să fie un fel de fabrică de cadre pentru partid care la semnalul “intrăm la guvernare, mânca-le-aș!” să poată ocupa cu arme și bagaje funcții, posturi, sinecuri.

Bine, nu neg, Coana Lată are o vastă experiență la cestiune încă de pe vremea când nepoțica ei favorită vota din umbră în plenul Senatului în timpul în care ieșise și dânsa pe hol la o țigară și un masaj de prostată. Da’ parcă tot îmi vine să râd isteric ori de câte ori Noricăi îi iese pe gură altceva decât “domnu’, nu vrei o fată?”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: