Jaf armat la o casă de modă din Strehaia

Doi necunoscuți care se alintau cu apelativele Iepuraș și Dovlecel, au pătruns cu câte o pereche de ștrampi trasă pe cap în incinta Casei de Modă “Ultimul Răcnet la Periș”, după ce l-au amenințat pe paznic cu o pereche de cătușe și un bici sado-maso.

Iritați că în casa de bani au găsit doar suma de doisprezece lei și zece bani, plus o monedă de cinci stotinci bulgărești, Dovlecel și Iepuraș au devastat cu sălbăticie creațiile afișate în vitrină ale renumiților dizainări locali Irinel Scrotter și Cătălina Boutezațu, o rochie de ginerică și respectiv un costum de miresică pregătite pentru nunta ca-n basmele apocaliptice a Prințesei Pamela, fiica Maharajhului Țiganilor de Pretutindeni, cu Prințul Bobi, fiul Împăratului Regal Boieresc al Romilor de Niciunde.

Din pricina acestui act de o cruzime fără seamăn, paznicul Wasile Ș. și-a pierdut cunoștința, fiind resuscitat abia spre dimineață de jetul călduț al lui Mirciulică, câinele comunitar din zonă. Drept urmare, nu se știe când au părăsit cei doi răufăcători incinta și nici de ce au luat din casa de bani doar moneda de cinci stotinci.

Ancheta pentru identificarea celor doi criminali va demara imediat ce Comisarul Capdevier se va întoarce la post de la nunta vărului său, aflată în plină desfășurare la Borăscu, un sat la vreo douăzeci de kilometri de oraș. “Ce zâ ie azi? Juoi? E, cam pe miercuri, așa, îl găsâți sigur. N-a stat niciodată biat mai mult de cinci zâle” – a declarat Veta Calorifescu, purtătoarea de mătură și de cuvinte a Poliției Strehaia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: