La Huidul lăudat să nu te duci cu saxul

Intelectualul rasat Șerban Huidu, cel care, nu-i așa?, și-a clădit o binemeritată faimă mondială în ultimii zece-cinsprezece ani umplând cu tenacitate un întreg perete al Bibliotecii Congresului cu tratatele sale grele despre evoluția macrocosmologică a particulelor tau, și-a desfăcut astăzi prohabul ca să-l lase și pe micuțul Șerpănică să ia o gură de aer.

Înviorat de atmosfera tare a unei ierni care ține cu tot dinadinsul să-l siluiască pe conu Gore să-și returneze Nobelu’ pă caz dă dol, în loc să deverseze prea-plinul vezicii, Șerpănică s-a apucat nitam-nisam să deverseze prea-golul Huidului, eructând că Buzduganii și Morarii cu care-și dă și-și ia regulat muie sunt “doi băiețași de cartiere mărginașe”.

Că Stuchimea-Sa confundă “a fi slobod la gură” cu “a se slobozi pe gură” nu-i mare surpriză, că citidu-i Oparale chiar și un fin exeget ca Mutu și-ar da seama că fără găini în ușă ar fi ajuns cel mult conțopizd prin vreo dugheană publică. Dar că o să ajungi tu, care-ai bătut mingia pă Șampselizeul care este Șoseaua Berceni, să vorbești cu dispreț despre periferie, asta depășește cu câțiva warp până și tupeul lui Radu Berceanu.

Ori poate că prin “mărginaș” Huidu-m-aș se gândea la “vecin”, ă? Nah, numa’ dacă nu s-o fi apucat Mișu să-i scrie și gândurile…

Advertisements

3 Responses to “La Huidul lăudat să nu te duci cu saxul”

  1. Ionut Says:

    Hai mai ca e analfabet, scrie “miau” ca pisica! 😀

  2. Ionut Says:

    P.S. Comment revelator: http://www.serbanhuidu.ro/2010/despre-audiente-radio-si-10-ani-de-cronica-la-primatv/#comment-20231

  3. Futacu Says:

    n-ai cu cine, bă, n-ai cu cine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: