Pact cu Diavolul Chel

Poetul de curte linge al Ceaușeștilor, cel care joacă de vreo două decenii cu un deosebit succes în mega-producția bolnavywood-iană Pacientul Român și-a amintit intempestiv că nu și-a mai uitat cam demultișor dantura înfiptă în aorta vreunui cunoscut. Așa că i-a chemat pe vreo doi-trei din asistență (hm, asistenți?) să-i suflece mânecile cămeșii și a purces voinicește la mătrășeli și răfuieli prin Partida Râmnia Mare, în dulcele stil scorneliuvadimtudorist:

‘tu-ți morții mă-tii de nenorocit, cum mi-ai înșelat încrederea pe care ți-am arătat-o până la momentu’ de față-verso, că noi suntem partid mic, neparlamentar și trebuie să facem economii.

Pocinogul de data asta a căzut pe însuși Lucian Bolcaș, cel considerat până mai ieri mâna cea mică a Vadimicului (topografia cevetistă arată așa: mâna stângă a lui Vadim e Corneliu, iar mâna dreaptă e Tudor, dar pe lângă astea omul mai are încă două terminații tentaculare, nene: mâna mare Ghiță Funar și mâna mică Lucian Bolcaș), acuzat nici mai mult nici mai puțin decât de +++++ (loc de făcut cruci, bre!) Pact cu Diavolul Chel.

Bine, știu, nici Bolcaș nu e Keanu Reeves și nici Băsescu nu aduce a Pacino (decât poate la consum), dar Futacul se jură pe roșu că și-ar da câștigurile din drepturi de autor pe juma’ de an numa’ să-l vadă pe imensul Sergiu Nicolaescu cum regizorează acest teribil de dramatic scenariu vadimist. Motor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: