Decât fripturist, mai bine securist

Bun, deci nenea Felicsache, băiat subțire și cu parte (“Biblioteca pentru tonți”, proiectul lui de suflet, ce altceva decât un medicament compensat credeați că e?), școlit prin înaltele dregătorii ale lui Tata Secu cu bonă nemțoaică și bucătar franțuz s-a exprimat pă cale buvabilă că la Parlament prea miroase nene a mâncare gătită. Și că el, care vine cu pachețel de-acasă și abia așteaptă să ajungă la serviciu să vadă ce i-au pus fetilii lui în sandvicuri, se simte fracturat nu doar în spirit, ci mai cu seamă în simțământul olfactiv.

Drept e că la Caghebeu’ miroritic se antrenau îndeobște Ochiul și Timpanul. Da’ parcă tot îți vine a te semilunii (Futacul nu face discriminări, popor!) când musiu Dan-Căpitan-De-Splai confundă mirosul de mâncare cu mirosul de căcat degajat voios de aburitoarea clasă politică dâmbovițeană.

Auzi, icoana lu’ iconoclastu’ dă Mircea Badea, nu mai bine vă mutați voi bre într-o fosă septică sau ceva? Că tot ținea morțiș conu’ Prigoană s-o pună dă un Mall în Dealul Popoului să are și Adriana unde-și proba rochiile dă mireasă…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: