Verde și prost sau doar prost?

Domnule Cernea Remus și măi omule,

Noi, locatarii de la adresa pe care ți-o vom comunica în scris pe mail, că nu vrem să ni se umple spațiile comune cu deșeuri urbane de la cetățeni mai puțin destupați la minți decât subsemnații, dorim la modul cel mai oficios să te anunțăm că postul de Președinte al Asociației de Proprietari de la adresa noastră a devenit vacant prin demisia neașteptată a domnului Mugurel Varzămurată, cel care a avut bucuria și onoarea de a ocupa această funcție până la data prezentei.

Am urmărit cu un real interes zbaterile dumneavoastră de a deveni Președintele Țării, apoi deputat în colegiul din Sectorul 1 pe care l-a atacat la bustul gol ăla micu’ al lui Prigoană și acum deputat în colegiul din Sectorul 4 pe care s-a așezat doamna Teo cu binecunoscuta-i lărgime și voie bună. Știm că sistemul putred și bolnăvicios al clasei politice s-a vorbit, transpartinic și transsiberian pe undeva, să refuze intrarea în politica mare a unui băiat cu părul mare și care la vârsta lui încă locuiește cu părinții. Da, știm că e și cazul lui Mircea Badea, dar el cel puțin a reușit să-și implementeze o freză de ginerică, ba mai mult, să o mențină identică în ultimii zece-cinșpe ani.

Suntem convinși că un om de valoarea și anvergura dumneavoastră merită și își dorește mai mult decât poate, dar pe de altă parte noi credem că în politică e bine să o iei de jos, să o scuturi și s-o mesteci de parcă ar fi nouă. Iată de ce, după câteva ședințe de brainstorming, ne-am gândit să vă invităm să vă depuneți candidatura la postul de Președinte al Asociației noastre. Mai ales că, nu credem că sunt de neglijat avantajele pe care Asociația noastră le poate oferi: salariu bun, expunere mediatică fantastică asigurată de televiziunea cu circuit închis din blocul nostru și nu în ultimul rând, o cameră la etajul tehnic care poate fi doar a dumneavoastră. Plus că madam Getuța de la scara doi e hair-stylist, deci vă poate ajuta pe această direcție absolut decisiv. Gândiți-vă la Mircea Badea: ce era el înainte să-și găsească frizura potrivită și ce-a ajuns acuma? Nimic, exact!

Cu speranța că oferta noastră vă găsește cu un apetit la fel de crescut pentru scaune și funcții, primiți domnule Cernea Remus și măi omule gândurile noastre sublime de propășire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: