Un papagal la curtea regelui Patrichur

Cel mai bogat om din România nu-i musai să fie și cel mai deștept. Ne-o arată pe ecran lat și în 4D (a patra dimensiune fiind desigur ego-ul său) însuși marele mogul al pixelului albastru, cel poreclit de apropiați Dinu Avariciu.

Că le-a dat cu tesla-n coaie lui Cornețeanu și găștii lui de tovarăși, e fix problema Dinului. “My money, my funny”, vorba americanului hawaiian și nu numai. Dar că în locul unui băiat care se pricepe la presă tu, ditamai miriardarul planetar pui un nenic care nu se pricepe la nimic, da’ la nimic, băi nene, parcă îți ridică nițel niște întrebări la fileul de șalău. (Nu mi-o serviți p-aia cu țigările, că să-ți arăți tenul unsuros la mondenitățuri vreo cinșpe ani nu ține de pricepere, ci exclusiv de un anus suficient de lubrifiat.)

La ce iubitor de viteză e Imre, parcă văd că n-o să treacă multă apă prin gâtlejul unui alcoolic până când o să proptească angrenaju’ în zid, iar conu’ Patriciu o să fie nevoit să-și facă o nouă ciupercărie (“Adevărul-Adevărat Holding”, anyone?), știută fiind pasiunea sa nemărginită pentru dreptate, adevăr și nu în ultimul rând, Traian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: