Să râdem suburban de senatorul Iulian Urban

Primul spammer al Țării a pornit într-o luptă sălbatică să-și spele imaginea râncedă, că vorba aia, coana Udrea are planuri mari cu Miorița (remember Pleșcoi, Națiune!) și un tânăr competent și loial își poate găsi oricând locul în schemă. În orice schemă.

Ultimul jet împrăștiat prin Rozeta Vânturilor dă urmașul lu’ Papa Urban dă la Roma să leagă dă modul în care să dăscurcă șmecherii în traficul dă București pă care-l păstorește Doctoru’ Cu Dinți Noi Și Apucături Vechi. Iar întâmplarea, draga dă ea, face ca geana să-i fi căzut fics pă Geoană.

Nu zic, poate pe soțul doamnei Mihaela îl tăia pișarea și l-a biciuit pe vizitiu să-i scoată timp record până la Senat, așa că o fi trecut pe roșu cu toată coloana și vezica lui cu tot. Da’ bre vere Iulică, n-ai vrea tălică să petreci puțin timp de calitate cu băieții de spală parbrize prin intersecții? Să vadă și cetățeanul indignat din matale, de la nivelul caladrâmului, cam cum conduc toți ciumeții care nu știu să scrie, dar au bifate toate categoriile în permis (Vali Vijelie e doar cel mai cunoscut exemplu, nu singurul). Ori pe toți interlopii, băieții de băieți, beizadelele și șmecherii curului, pentru care nu există alte reguli decât cele care le inventează ei pe loc.

Aaa, zici că ești tovarăș cu mulți dintre ei și că și mai mulți au cotizat gros la Partidu’? Ia-ți matale atunci capul cela de pulă la subraț și izbește-l în poartă la Cotroceni. Să dai ora exactă, bre, nu te gândi la prostii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: