Kakaja liustrațîia?

Ion Iliescu, cel botezat creștinește de părintele său ceferist, ilegalist și revoluționar (și ăștia de la Nescafe umblă cu cioara vopsită că ei au inventat conceptul 3 în 1, băi nene!) cu gingașul prenume Ilici, în semn de omagiu pentru cel care a fost farul călăuzitor al comunismului la începutul secolului ics-ics, trezit din somnu-i de după-amiază de niște reporteri tineri și fără respect pentru politicieni trecuți prin ciur și dârmon, s-a exprimat cum că “legea lustrației e o prostie stalinistă”. Cum – coincidență! – Neluțu și-a făcut studiile acasă la Stalin, exact în perioada în care Tătucul era încă erect și ținea în vârful penisului său georgian juma’ de mapamond, Futacul crede că to’a‘rășu’ Iliescu știe direct de la sursă cum e cu stalinismul aiesta. Ori se știe că “cine nu are bătrâni, să-și cumpere”, așa că ce zice Ionel, aia trebuie făcut.

Bine, decât dacă nu cumva bătrânul morun nu e îngrijorat că trebuie să ia o pauză, și asta după ce a luptat 80 de ani întru propășirea nobilelor idei și principii ale comunismului. Aș paria chiar douăsprezece salarii de bugetar contra trompa unui țânțar anofel că dacă se întâmplă ca legea lustrației să intre în vigoare, și pe cale de consecință, Zâmbărețul ajunge  la depou, o să avem funeralii naționale pentru primul Președinte al României ales prin vot liber în mai puțin de 3 luni din momentul ăla.

Sigur, partea cu adevărat tristă din toată această poveste este că o astfel de lege ar veni cu doar 20 de ani întârziere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: