Pe Traian l-a lăsat coarda

Acum nu știu dacă e din cauză că îi e simpatc Futacului, ori din cauză că e un personaj atât de savarină, însă orice propoziție care îl cuprinde în pântecele sale vlăguite pe Emil Boc tinde să înceapă cu “Ăla Mic Care”. Deci: Ăla Mic Care Spre Deosebire De Marilyn Manson N-a Avut Nevoie Să-și Scoată Două Coaste Ca Să-și Facă Singur Felație Fiindcă S-a Născut Fără Coloană Vertebrală ne-a arătat nu doar că îi pasă, ci și că are niște opinii solide și incasabile în ceea ce privește mersul guvernării și al țării când cu ocazia Vizitei bătrânei doamne, FMI: s-a cărat într-o vizită privată în SU ale A.

Așa se face că Trăineuț și-a dat părul pe spate, a luat două pastile de Tic-Tac pentru prospețimea respirației și cinci pastile de Viagra pentru tăria erecției, apoi a intrat el însuși la întâlnirea cu Coana Mare. De unde a ieșit ciufulit și lejer impacientat: dacă aroma mentei a rezolvat instantaneu problemele de scaun ale delegației FMI, confruntată nemilos cu ciocnirea dintre sărmăluțele cu mămăliguță, puiul la ceaun cu mujdei și ciorba de burtă cu ardei iute, în schimb partea cea mai nobilă a ființei Președintelui (apud Elena Udrea) a manifestat continuu o stare de moliciune și lipsă de reacție care n-au lăsat nici un dubiu echipei de medici specialiști consultată. Impotență în stare agravată.

Că altfel Futacul nu-și explică cum de Preșemierul Traian Băsescu a luat decizia de a scădea salariile bugetarilor, pensiile și ajutoarele de șomaj ca soluție de ultim moment pentru păstrarea deficitului bugetar în niște limite anterior convenite și negociate cu FMI când cu împrumutul gigantos de 25 de miliarde de euro. Ar fi fost mult, mult mai nasol să închidă robinetele de bani din care mănâncă și gura beizadelelor locale un șualacrem cu cristale Swarowski pă Șampselizeu, nu? Și ar fi fost de-a dreptul cumplit ca din ăia 1,4 milioane de bugetari să mai rămână doar jumătate, că la dracu’, ce se făceau toți verii, finii și nepoții din țara asta fără servici? Pe când așa, pensionarii oricum o să moară de inimă rea, iar bugetarii o să zică săr’ mâna că au rămas pă scaune, că-și pot completa lejereanu venitul cu o șpăguță, o mediație, un fondul clasei, o atenție sau un dar manual la drum de seară.

Trăienuș, Futacul e alături de tine în această grea încercare a vieții. E nașpa cu coarda lăsată. Cu șarpele neunduitor. Cu limaxul lax. Dar să știi că există și alte bucurii: de-acum poți să te duci la pescuit pe bune.

Advertisements

2 Responses to “Pe Traian l-a lăsat coarda”

  1. Georgiana Says:

    Tind totusi sa cred ca nu Elena Udrea este mama rautatilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: