Hai, că se poate! Că Anastase nu-i A. Năstase.

Dacă Big Bertha a rămas în istorie ca un mortier uriaș care făcea prăpăd în fortificațiile franco-belgiene din Primul Război Mondial, Berta Cea Mică o să rămână probabil în istorie ca singura țață veritabilă ajunsă nu la mătură, ci în fruntea unei camere a Parlamentului. Roberta Anastase, vremelnic ocupătoare de scaun de Președinte al Camerei Deputaților punct ro, ienervată la cârlionții capului că există pe lumea asta oameni care nu achiesează (îți explic mai târziu Robăciunea mea răpitoare) la teza că Traian Băsescu e cel mai viteaz și mai drept dintre draci, a răbufnit astăzi că PNL și PSD se află nu doar într-o alianță malefică ci, i-auzi una!, ar fi pasibili chiar de trădare națională.

Bun, lăsăm la o parte faptul că idolul și icoana ei, Hăhăitul însuși, i-a avut parteneri de guvernare mai întâi pe maleficii de la PNL și p-ormă pe și mai maleficii de la PSD. Lăsăm la o parte faptul că acu’ vreo doi ani juma’te, când cu majorările salariilor profesorilor, Ăla Mic Care Vorbește Din Pungă făcea spume-spume că Răzgândeanu o dăduse la întors cu creșterile respective. Lăsăm la o parte faptul că PDL, partidul căruia i-ai supt-o de i-a intrat cearceaful în cur ca să te cocoațe la Prezidiu, guvernează taman cam de când criza s-a făcut simțită în România și, deși a avut toate pârghiile în mână și între picioare să îndrepte ceva din “greaua moștenire”, n-a fost capabil decât să sară cu bocancii pe situație ca s-o îndese și mai tare în hârdăul cu căcat.

Băi nene, da’ chiar nu se găsește pulă de român capabilă s-o lase pe Robăloasa gravidă ca să ne scutească o vreme de prezența ei serenă?

Advertisements

2 Responses to “Hai, că se poate! Că Anastase nu-i A. Năstase.”

  1. metalcrate Says:

    lol ce blog

  2. Guzganul Rozaliu futăcește « Victor Futacu Says:

    […] (apropo de asta și de asta) […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: