Năstase s-a hotărât: e virgin. Ăăă…

Nepotul preferat al mătușilor nonagenare care, simțind-o pe tanti cu coasa periculos de aproape, se apucă de speculații imobiliare ca să lase niște milioane de euro ajutor de înmormântare nepoților pe care i-au văzut doar la televizor, a avut mai zilele trecute un vis umed care pasămite i-a oferit o nesperată erecție matinală: se făcea că bădița Traian stătea ca Decebal sub un prun, rănit de moarte și cu sângele gâl-gâl scurgându-i-se în țărâna care a zămislit Poporul cel iubit, iar PDL-ul pornise în bejanie, după ce în prealabil pârjolise conturile și otrăvise puțurile băieților deștepți din hidro. Când deodată, se văzu pe el, Năstase Întâiul, zis și “Guvernul Adrian Năstase”, călare pe un ponei bălai, cu o sabie de samurai din secolul XVI în mâna dreaptă și cu un tablou inedit de Rembrandt sub brațul stâng cum se prăvale ca fulgerul, dar ce spun eu, biet cronicar acilea, nu ca fulgerul Bragadiru, ci mai degrabă ca Katrina uraganul asupra Națiunii, salvând-o, ridicând-o din glod, înscriind-o la școli elvețiene și punând-o net și categoric pe cerul înstelat al Uniunii Europene sub formă de comeată. Pentru că știe. Pentru că poate. Pentru că vrea. Pentru că are cu ce. Pentru că are de ce. Și nu în ultimul rând, pentru că el este cel dintâiul dintr-o țară de gogomani.

PS: Domnu’ intelectualu’ subțire, încă una și mă culc: vedeți dom’le că se zice și se scrie “ultimele” au ba “ultimile”. Ce dreak, avem pretenții de la doctorimea voastră sorbonească…
Advertisements

3 Responses to “Năstase s-a hotărât: e virgin. Ăăă…”

  1. nedormitul Says:

    asta e matrioşcă. năstase îl caută pe porumbel de ou, cineva trebuie să-l caute şi pe năstase de bombonele. jos cenzura!

  2. Futacu Says:

    sau porumbelul dalb s-o fi găinețat în poalma năstasiană, ă?

  3. Ultima noapte de 19%, întâia noapte de 24% « Victor Futacu Says:

    […] deci decât cu ultimile puteri care este, hai să dăm română cu română și să vuvzelăm un nou imn pentru Națiunea […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: