Kogălniceanu se răsucește-n mormânt. De nervi.

Ca să nu mai rămâie repetent și anul acesta, mam’ mare, mamițica și tanti Mița au promis tânărului Boc să-l… Stai, nu, că nu începe așa. Da capo, maestro (acceptăm și Visa)!

Am discutat (…) în coaliţie despre oportunitatea unui set de măsuri suplimentare pentru redresarea economiei. Am decis ca săptămâna viitoare Guvernul să aibă o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Naţionale a României, în care să discutăm despre măsurile pe care le gândim să le propunem”, a declarat, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Laszlo Borbely. El a precizat că măsurile pe care Cabinetul le va propune nu au fost stabilite încă, însă câteva dintre acestea “sunt în analiză”. Între acestea, ministrul Mediului a enumerat (…) înfiinţarea unui nou produs de creditare pentru IMM-uri, un card ce ar urma să fie denumit “Cardul Kogălniceanu”. (Mediafax)

Futacul, care a trăit multe și a văzut încai pe atât, mărturisește public că nu știe unde să-și oprească mai întâi privirile mustind de inteligență, caracter și hipermetropism:

Că se face vorbire colo-șa despre măsuri “suplimentare” pentru redresare?

Hai, în cor cu toții, Națiune: MA-NA-MA-NA, SU-PLI-MEN-TA-RE!

Că Guvernu’ se ambiționează să se autosatisfacă, dar nu observă că e maxim deshidratat la nivel de capacitate și de-aia ejaculează doar praf? Că Guru Mugu® este ca întotdeauna în ultimii 20 de ani Ultimul Mohican la care se apelează în caz de un ceva? Că un membru al Guvernului României, în Anno Domini 2010, poate să bubuie o bășină de asemenea anvergură?

Haolio, mânca-ți-aș cardu‘ lu matale, pă la familia mea avem 3-4.000 dă memeuri d-aștea… stai acilea, nu tă mișca den loc că mă duc să-i ard o bătae lu‘ Homida, mânca-i-aș farmecele iei dă vrăjitoare, că mă pusă să fac copii în loc la memeuri, că să iau halocațâie…

Ori că lui bietul Kogă nu i-a ajuns ironia că i-a fost împrumutat numele pentru a boteza prima bază militară americană din România, așa că îl mai amanetăm nițel și pentru idei răpciugoase și cretinoide?

Mihail, nu mai bine citeai tălică la 1877 Declarația de Independență de România?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: