Niznaiul și Mai mult ca corectul

Ze Glodfazăru’ șmecherilor care au făcut zdrențe himenul politicii românești prin penetrări repetate și nelubrifiate cu tupeul forator de 100 ($ mai an, € mai nou), Marele Maestru Al Combinatelor Radu Mircea Berceanu, de profesie inginer și de uocupație uom puolitic Since 1989 s-a exprimat deunăzi, cu binecunoscuta-i franchețe tandru însoțită de celebru-i rânjet, că nu știe când o să fie gata autostrada București – Ploiești.

Ocazie cu care, Futacul tău preferat înaintează o-fi-ci-al o propunere scrisă (i-ote-o!) cătră obor Academia Română să intromisioneze în prea-frumoasa noastră limbă și mai mult ca corectul (dap, cu tot cu cacofonia aferentă), pe lângă deja banalul mai mult ca perfect. La timpul indicativ-recent, desigur.

Pentru că nu-i așa, e mai mult ca corect să-l ascultăm pe muiu Berceanu (nici vorbă de typo!) avându-l ca beching orăls pe însuși Emil Boc cum graseiază duios despre inaugurarea ia, zilele aiestea, a autostrăzii cu pricina. Și e mult, mult mai mult ca corect să facă pe niznaiul fix un ministru pe care nu-i așa, îl plătim tocmai ca să știe, să facă și să dreagă.

Auzi bă Națiune, da’ n-om găsi noi bre vreo metodă ca atunci când ne cer băieții ăștia o taxă de drum, o rovignetă, un TVA sau un impozit, ceva, să le-o trântim și noi p-aia mai mult ca corectă: nu știm când o să plătim?!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: