Sunt branșată. Sau sunt în branșă?

Primim pe adresa râsdacției nenumărate dovezi că trăim într-un popor vesel și zglobiu precum o iapă abia scăpată din îmbușonarea cu un armăsar pul-sânge. De pildă chiar acum câteva minute am primit un stâng la replică de la Păpușa Gonflată Pe Ici Pe Colo a Marelui Spân Și Jupân.

Stimate Redacții și Dragă Presă,

Știu că traversăm vremuri grele. Care luați de ape, care pe sub ape, ca să zic așa, fără să fac nici un apopou la situația recentă. Că cu natura împrejmuitoare și cu natura globală a crizei financiare nu poți să te pui tu, țară mică de la gurile Dunării, oricâtă snagă ai avea în sistemul nervos (da, am început și eu să-l citesc pe Cărtărescu și mărturisesc că-mi place, chiar dacă nu-l înțeleg decât când scrie în Evenimentul). Vă vorbește o persoană care nu doarme nopțile de grija famigliei sale și a datoriilor pe care aceasta le are la diverși terți și care deși ar avea toate motivele din lume să apară buhăită în public n-o face, din respect pentru cetățenii acestei țări care ne-au dat voturile ca să vadă nu doar că ne gândim la interesul lor, dar și la aspectul interesului nostru.

Dar nu despre aceste lucruri, sigur, importante și ele, am vrut pentru ca să vă rețin atenția cu ele. Am spus-o rimel negru pe fond de ten alb pe înșiși blondul blogul meu că posturile vrăjmașe iRealitatea și șAntena duc o campanie murdară, constantă și consistentă de manipulare (vaaai, stafu’, dar se poate așa ceva? schimbați vă rog imediat!) manipenisare a opiniei publice în scopurile atât de magistral expuse de Domnul Președinte în atâtea și atâtea ocazii și prilejuri, precum și al terfelirii imaginii mele care am muncit atâta și atâtea ca să o clădesc. Oamenii care-și doresc adevărul gol cum mă-sa l-a făcut trebuie să se uite seară de seară la domnul Nașul la B1 și de curând, chiar la Televiziunea Română Liberă care am eliberat-o chiar noi, cu arma coaliției în mână.

Ce spuneam? Aha, da! În același areal al răstălmăcirii adevărului în scopul unor interese mogulare și netransaparente a început să circule în ultimele zile zvonul că ar exista o ruptură între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria. Țin să o afirm cu toată răspunderea și tăria de care 2spun: dincolo de niște lucrări executate de niște prieteni pe Calea Buzești care îngreuiește îngreucenează îngreează îngreunează neglijabil circulația rutieră pe direcția spre Casa Poporului, nu există probleme reale care să nu poată fi surmenate surmontate (stafu’, adică montate grizonat sau cum?). De exemplu, se poate aborda oricând o rută via Gara de Nord și sigur, problema va fi mai mult decât rezolvată atunci când se va inaugura grandioasa ctitorie a Domnului Președinte, Pasajul Basarab. Care iată, eu îmi doresc și o voi propune și public, să se numească Pasajul Basarab-Băsescu. Sau, sigur, mult mai scurt și eficient, Pasajul lui Traian, pentru că ne amintim cu toții sunt sigură, de Podul lui Traian zis și al lui Apolodor al cărui vrednic urmaș Domnul Președinte este.

Ce spuneam? Aha, da! Spuneam deci că nici vorbă de probleme mari de comunicare între Guvern și Domnul Președinte și asta v-o spune persoana poate cea mai branșată între cele două instituții. (stafu’, branșată sau în branșă dom’le? hai, repede, că mă așteaptă mașina, am programare la inundații)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: