PSD±PC și PNL vor repurta o mare victorie

Datorită eforturilor depuse personal de domnii Ponta, Antonescu și Voiculescu, cei reuniți mai an sub gloriosul “proiect Johannis” (Geoană fie-ți gura lăudată și țărâna de om politic ușoară!), proiect care a avut o asemenea priză la popor încât a reușit performanța să iasă pe locul doi deși alerga de unul singur (că nu e ca și cum Spânul și cidracii lui au venit cu “proiectul Negoiță”, nu?), sunt aproape de o măreață victorie.

Iată cum inspirația, punerea interesului cetățeanului deasupra interesului clientelar și partinic, strălucitele competențe administrative ale domnului Adrian Năstase (păi ce bă, Națiune, tu crezi că e de colea să administrezi dracu’-știe-câte-case plus atâtea și atâtea ouătuare din ferma de la Cornu?), discursurile electrizante ale domnului Crin Antonescu cu care se epilează pe picioare și la subsuoară femeile aflate în preajma menopauzei, tinerețea trădătoare de speranțe a domnului Victor Ponta împletită cu experiența dovedită în atâtea și atâtea rele a lui Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Marian Vanghelie ori Liviu Dragnea și deloc în ultimul rând, soluțiile de ieșire din criză absolut fantastice și de o imediată aplicabilitate practică ale domnului Dan Voiculescu, promovate intens știi-tu-unde și însoțite, firesc, de știi-tu-ce, ei bine, toate aceste întâmplări fericite pentru Națiunea Română se vor înlănțui și concretiza într-o mare, într-o uriașă, într-o imensă victorie: Traian Băsescu va fi înfrânt la alegerile din 2014.

Că când ai cu cine, orice e posbil.

Advertisements

6 Responses to “PSD±PC și PNL vor repurta o mare victorie”

 1. Ionut Says:

  lasa ca si basescu e priceput la administrat case ca nici el nu are putine!

  in 2014 va fi DDD presedinte, restu sa-si puna pofta-n cui!

 2. anndryusha Says:

  Deja ştie că nu mai are nicio şansă… :))))

 3. Humidor Says:

  Singura sansa a Romaniei este sa dea faliment, sa nu mai fie bani pentru platirea datoriilor externe drept pentru care sa se treaca la executarea silita si tara sa fie vanduta americanilor (cu conditia sa nu fim expulzati dupa aia). Alta varianta nu vad. (Hai sa vedem ce ziceti, ca eu sunt dispus sa fac pariu ca in urmatoarea suta de ani, nu o sa iesim din rahat).

  • Futacu Says:

   da’, ce americanii or fi proști să cumpere o țară falită? poate china, nene. nu că ei ar fi proști, da’ își fac planuri pă o mie dă ani. plus că uite, au început deja să cumpere africa și între africa și afROca nu-i (prea) mare diferență.

   bineînțeles că nu o să se schimbe nimic nici în următoarea 100 de ani, ce, eș’ copil? nu s-a schimbat nimic în ultimele N sute de ani (pe fond, nu la modu’ că acu’ avem celulare, iar strămoșii noștri aprindeau focuri în vârf de dealuri), de unde să se schimbe ceva în următoarele veacuri de-acu încolo? poate numa’ dacă românii vor emigra masiv, iar în schimb vor veni hunii și alții care să se stabilească în arealul carpato-danubiano-pontic, să schimbe sângele, obiceiurile și baladele populare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: