Frankenstein, Dracula sau Freddy?

Bun, o știm cu toții, fin’că băeții lu’ Felixecu ne țin lumânarea de ani buni, Băsescu e un dictator fascistoid care are o singură dorință în viață, că tot zice că n-are prieteni: să fută tot ce-i intră în raza de descoperire a șlițului. Începând cu instituții, trecând prin politicieni și terminând în mod glorios în însuși poporul pe care-l iubește atât de tare că acesta nici să stea în cur pe scaun nu mai poate. Iar Boc, păi Boc e un papagal care… aaa, nu, stai, nici măcar atât, că papagalul are sânge-n cioc și e vertebrat, ceea ce evident nu e cazul lui Boc… deci Boc e un difuzor din plastilină, da? Care e ecoul și se mulează mai mult ca perfect după știm-noi-cine, da? Așa. Pe scurt și din motive care nu importă acum, acest Duo Perverssi e Incompetentti a pus laba pe putere în România.

Băi nene, dar cine sunt figurile emblematice și luminoase ale opoziției democrate și competente? Păi, Victor Ponta și Crin Antonescu!

Auoliuo ROmaică, cineee?!?

Adicătelea Victor Ponta, băiatul de casă al familiei Năstase? Acel Năstase din sintagma “Un Program Al Guvernului Adrian Năstase”? Acel Năstase în timpul stăpânirii căruia s-au clădit marile averi din România și sub domnia căruia, de la vlădică la opincă, toată lumea umbla cu corupția în gură? Răstimp în care Victoraș-Pontulaș era Șeful Corpului de Control al Guvernului? Care Victoraș, în prea puținul său timp liber de înalt demnitar, amantlâcea cu o colegă blondă de Partid-Stat, fiica unui înalt dregător? Și care Victoraș, asemenea idolului său năstăsian și-a lăsat nevasta dintâi ca să poată avansa mai repede în viața de Partid și de Stat (deși uite, că măcar la capitolul ăsta emulul și-a depășit maestrul – Victoraș a lăsat-o pe prima nevastă și cu un copil minor)? Ahaaa!

Și adicătelea Crin Antonescu care e în Parlament din anul 1992 și care e tăticul celor care au făcut din Parlament (piatra de temelie a oricărei democrații, nu?) instituția cea mai abjectă din România în ochii poporului, pe simplul motiv că “parlamentarii au salarii și pensii grase, dar nu fac nimic”? Care la musiu Antonescu e și cu perversiuni, nu doar că fute buha în Parlament pe banii mei și-ai tăi, Națiune, da’ tipul e și campionul absolut al absențelor de la locul de muncă? Care Crinuț se vede în oglinda în care-și aranjează freza în fiecare zi ca fiind perfect bărbătesc pentru foncția dă Președinte al Țării, da’ nu-i în stare să fută nici măcar o buhă cum trebuie? Ahaaa!

A da, și Dan Diaconescu – Elodia, candidatul sărăcimii, cu Rolls-uri, yacht-uri, avioane și căși prin Primăverii luate din muncă cinstită, cu televizorul?

Nu pot să mă închei decât cu vorbele marelui Garibardi: Bravos Națiune, halal să-ți fie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: