Că ca T Rahan Băsescu de-apăsat

Blonda cu Drept de la particulară a avut o scurtă dar intensă intromisionare în țara vecină și dujmană, Ungaria. De unde a vorbit ea, faaatâââ, ca fetili, mă-nțelegi?, cu niște oameni de pân Guvernu’ de p-acolo. Da’ știi cum? Cu translator, bă Națiune, ce credeai?, nu așa, pă corpul gol ca proștii, să nu te mai înțelegi om cu persoană publică de largă respirație și anvergură interectuală. Care ce o mânca pă ea în cea mai valoroasă și nobilă parte a ființei sale guvernamentale? Păi de par egzampăl cam cum e treaba cu presa, faaatââââ! Tot așea pleșcoiește presa, faaatâââ!, și în Ungaria, faaatâââ!, ca p-acilea, pi la noi, la Buzău, faaatâââ!? Nuuuuu?! Senzațional, stimați telespectatori și domnule Nașule, deci

La ei nu există nici Vîntu, nici Voiculescu. Uitaţi cum este cu deontologia şi cu libertatea presei în România. Nimeni nu discută despre acest lucru. Presa este plătită de Vîntu să toace instituţiile statului, să toace încrederea românului în aceste instituţii şi în reprezentanţii lor. (de aici)

Pizdică mică? Futacul știe cum ți se zbat concomitent (cum să-ți explic eu ție pussy… deci concomitent e aia cum se întâmplă când rezultatul la licitația publică pleacă în același timp cu parandărătu’, da’ în direcții diametral opuse, claro Secondhandonna?) ochiul stâng și aorta dreaptă de frică că că (pentru tine scumpi, e promoție 24/7: la doi căcați, al treilea e gratis) ați futut un cal în pizdă și se cam apropie Ziua Sorocului Și A Decontului.

Dar totuși. TO-TU-ȘI!

Să-l articulăm cu urgia noastră blonziu-platinată pă conu‘ Vântu cu un control ANAF, cu o campanie dă presă cum că a fost un turnător jegos și cu o alta că are pă statele de plată țâșpe mii dă jurnaliști din presa drâmbovițeană, hai, fie, că oricum ni se rupe nouă fix osu’ pulii dă războaiele muierești ale lui Andronic (apropo, dacă e interzis proștilor, cum naibii de are el voie să scrie colo-șea?) care au găsit, iată, un teren mai mult decât fertil în infertilitatatea lu tălică (politică, vai de mine!). Băi msinistro, da‘ nu te-apuci s-o dai printre rujurile Dior p-aia cu tocarea instituțiilor statului când, vorba cântecului,

Că ca T Rahan Băsescu de-apăsat
Nimenea pă instituții nu s-a pișat

Advertisements

3 Responses to “Că ca T Rahan Băsescu de-apăsat”

 1. ByREV Says:

  Io pot sa spun cu mana pe tastatura ca nu ma plateste Voiculescu sa scriu nici de rau si nici de bine … ah, da am uitat , online-ul, adica bloggeri , care or fi ei aia, nu sunt presa , sunt doar o teapa’n coaste care le va dauna grav la urmatoarele alegeri, asta e stiu de pe acum.

  Daca in 2004 nici nu existau bloguri, cel putin erau din alea incipiente, in fasa, un fel de “baietasi” de cartier, in 2008 deja lucrurile s-au schimbat incat sa conteze … nu cu mult, dar a fost un semn clar care este trendul.

  Pana in 2012, explozia de bloguri va fi nu inzecita ci insutita fata de 2008 iar importanta lor sunt convins ca va depasi cu mult orice televiziune sau publicatie “oficiala” !

  viva la blogu’ssion 🙂

 2. Futacu Says:

  esti optimist, nene. blogurime mii si mii, fie, dar ce folos daca-s copy-pastime unele dupa altele? cum-necum (tema e foarte interesanta si ar merita o aplecare atenta si dedicata), ultimul deceniu a transformat agora romaneasca intr-un neant neguros din care razbat foarte putine voci autentice si cu foarte putina priza la public.

  tare-mi este ca nu mai are cine, ce si de ce sa ne salveze din marsul nostru funebru spre groapa.

 3. ByREV Says:

  Cui pe cui se scoate … adica ca de obicei, o sa inlocuim un marinar cu un pescar sau cu un timonier … sa nu sara aschia departe de trunchi.

  Acum cat sa fie si groapa de adanca ? ca tot picam in ea de zeci de ani 😀 !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: