Despre

Mă-ta și-ar fi dat o mână și un picior să mă cunoască. Și-un cap în gură lu’ tac-tu, ca să-l liniștească cât timp e ocupată cu manevrele. Pentru că acum ai fi avut și tu, dobitocule, un IQ din trei cifre. Și n-ai fi venit să te adapi de la izvorul înțelepciunii mele nespuse, ci scrise. Nu că m-ar deranja, dar zău că mama nu mai face altu’ mai frumos și mai deștept ca mine, așa că eu, unicul, irepetabilul și incomparabilul am tot dreptu’ să fac cum îmi vine la gură pe cine vreau. Și să pun virgulele unde am eu chef.

Sunt Futactu și ăsta e Pașalâcul meu unde fac fix ce mi se năzare. Și cum sunt high (adică la înălțime, boule!) în fiecare zi, zău că mi se năzar enorm de multe. Iar cum aici e tărâmul vorbelor tari și al limbilor molatece, cei cu naturelul simțitor cât și cei ușor îngrețoșabili e bine să se abțină de la vizite.

De luni până vineri, între 9 și 17 apar pă sticlă. La spălat dă geamuri dă clădiri dă birouri. Și da, le frec și le scot la lumină și pă ale mogulilor și mă doar fix în coccis ce părere au alții despre treaba asta. Țin doar să te-anunț că e de-a dreptul orgasmic să o faci pentru asemenea mari bărbați și că uneori mi se fac coaiele ca niște mingi de baschet când mă gândesc că între mine și ei este doar o bucată subțire dă sticlă.

Serile plus sâmbetele și duminicile sunt zurlnalist. La niște publicații care (da, firește, fac sex cu gramatica limbii române când vreau Io Victor) o să-ți ofer cândva plăcerea să le cunoști și totodată deliciul să mă citești. Stai cu ochii beliți pă Pașalâc, ca să zic așa.

Sunt îngrozitor de deștept și extraordinar de arogant. Am și motive: dincolo de faptul că, indiferent de ce geam mă apuc, îl lustruiesc cel mai bine, dacă mă uit în jos nu văd decât un imens hău-hău.

Țin s-o anunț chiar eu, ca nu cumva să uiți, băi cap sec: în prestidigioasa mea carieră am sodomizat cuvinte, propoziții și-alte fraze pe la vreo două-trei ministere, angajat cu carte de muncă cu normă întreagă. Motiv pentru care m-au căutat la uăuă băieții de le-a ieșit pe nas (coaiele mele emană un miros mai particular, știu, nu oricine rezistă), iar azi îmi ascultă telefoanele cu același rezultat: ciuciu, fraierilor! Șpagă nu iau (țoalele mișto cu care stau în coardă le primesc moca de la serviciu), după femei nu umblu (îmi ajung mâinile mele puternice), așa că securiștii de tip nou și paparații de tip vechi își pierd, irefutabil și incomensurabil, vremea cu mine. Și în plus, mă lasă mai rece decât a fost mă-ta mare în ziua în care ai îngropat-o, mieunelile și văicărelile corului de casandre ale deontologilor de serviciu din mica și vioaia noastră țărișoară, Rrromânia.

Deci asta e. Veniți de luați lumină, proștilor.

Futacu

PS: ode, laude și cântări la victor punct futacu la gmail punct com

Advertisements

10 Responses to “Despre”

 1. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate Says:

  😆

 2. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate Says:

  ioi ioi ioi, fută-te noe! 😆

 3. Futacu Says:

  Duamnă, înțeleg că flatulozitățile creează propensiuni, dar totuși, așa ne adresăm unui geniu?

 4. anatati Says:

  tulai doamne, asta da iniţiativă.

 5. Futacu Says:

  ioi, dar aceasta nu este o inițiativă. ci, ca să-l citez pe un negru de l-am văzut pă televizor, “the real shit”.

 6. DespreCopilarie Says:

  multumesc marite… :))

 7. Pisi Says:

  interesanta descriere ..

 8. Raptor Says:

  Victor Futacu… hm… suna cunoscut.

  Arogant si genial? Suna cunoscut.

  Ce? A, nu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: